Kallrökt laxtartar med basilikaemulsion och picklade korianderfrön

den

En ny favorit bland plockmaten är dessa små munsbitar. Kallrökt laxtartar med basilikaemulsion och picklade korianderfrön. De är perfekta, lätta att förbereda, men framförallt smakar de underbart. Den lätt rökta salta laxen som i tartarform närmast kan beskrivas som krämig. Den friska gröna basilikaemulsionen som är helt ren och ”naturlig” i sin smak.

De lite söta picklade korianderfröna som överraskar när de exploderar i munnen.

Jag har alltid gillat små munsbitar som man enkelt kan kasta in och skölja ned med en torr kall champagne. Plockmat på en vacker bricka bredvid den isade kondenstäckta champagnekylaren kan få vem som helst att le. Hur skulle man bättre kunna starta en bjudning? Nu blev jag sugen på fest igen! Jag vet – det är bara en i raden av alla mina fantastiska karaktärsdrag. 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.