Frozen Mango Daiquiri

Så lång tid tog det. Några timmar faktiskt. Idén om en Frozen Mango Daiquiri infann sig någon gång på eftermiddagen i fredags, då jag skrev om Strawberry Daiquiri. Efter maten var det dags. Resultatet blev ok. Jag hoppade över kokos och papaya som jag hade tänkt ha haft i från början, vilket kanske var synd. När mangon fick dominera på egen hand blev drinken nästan lite stabbig, men god. Jag tror att lite kokosmjölk och papaya kan lätta upp den lite. Old Lahaina rum – den mörka romen från Hawaii, med det chokladiga i sig matchande mangon väldigt bra. Att drinken låg nära mangopurén på burk som Eyvind åt när han var liten drar ned betyget något. Nu har jag provat i varje fall. Voila – Frozen Mango Daiquiri!

Frozen Mango Daiquiri  (4 st) – Recept
3 mangofrukter
4 dl krossad is
4-6 cl mörk rom
4 msk muscavadosocker
Samtliga ingredienser mixas förutom romen som slås på ovanpå innan servering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.