Fish love – fredagsdrinken

Var gång man tänker en ny smart tanke, så bör man vara medveten om att chansen är ganska liten att den aldrig har tänkts tidigare. Allting upprepas. Förmodligen den enda anledningen till att den känns så unik är att just du inte tänkt på den innan. Kanske har du inte sett dig omkring, studerat för lite, eller så har personen som tänkt samma sak varit för lat för att göra någonting utav den. När jag fann ”fish love” kändes det så skönt att någon annan reflekterat på samma sätt om kanske det viktigaste vi har. Är det verkligen så ädelt som vi vill att det ska vara?

Vad är fish love? Allt är fish love. Kan det i verkligheten bli bättre än fish love? Kan man inte bara nöja sig med fish love? Måste det verkligen bli ännu bättre för att vara riktigt bra och skulle man ens märka någon skillnad? Jag tycker det är riktigt bra nu och då tror jag ändå på fish love. Jag är inte bättre än så, jag är bara en del av det. Skulle det inte bara vara skönt om alla erkände för sig själva att det är så – att allt kanske är fish love och att något ädlare än så bara finns i en idévärld? Nu har jag dragit det ett steg längre, men ändå…

Jag förstår att det låter galet, men blanda drinken och ta sedan två minuter och se videon nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.