Frozen Coffee- fredagsdrinken

Ikväll – Frozen Coffee! Det har inte blivit så många fredagsdrinkar fotade sista tiden, det beror på att jag har haft så otroligt kul på annat håll och helt enkelt inte hunnit med. Intresset för mat- och cocktails har dock fått sig ännu ett lyft. Man är mitt i det mest hela tiden och studsar runt i ett enda stort mat-, cocktail- och contentlimbo. Få förunnat. Jag lär mig något nytt mest varje dag och det gäller att njuta. Så många idéer och så lite tid, men det är himla kul att vara Karlstein just nu.

Ännu mycket mer roligt blir det om ett tag. Det nya kommer att behöva en helt egen rullbänk i sann Krusbodastil. Jag lovade mig själv och andra att någon sådan aldrig skulle behövas, men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Förhoppningsvis är den här innan syrenen blommar. Då blir det en ny take på en hel hög av gamla cocktails. Det kommer bli mer och ännu närmare smak. Fikonsockerlagen jag ser framför mig, blommorna, intensiteten, de nya idéerna. Episkt ballt, helt enkelt.

Till fredagsdrinken – Frozen Coffee behövs det ingen rullbänk med utrustning. Den blir glatt god utan Girovap. För oss ersätter den en efterrätt utan att för den skull vara särskilt söt alls. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.