Karlstein fick julskinkejobbet

den

Det har varit lite tunt med inlägg här den senaste veckan. Det beror på att jag sedan några dagar tillbaka och fram till julafton bloggar åt Scan på julskinkejobbet.se. Vem vet, jag kanske har svårt att släppa taget och klamrar mig kvar i någon dag till, idéerna och recepten är fler än dagarna? Hur som helst skulle jag bli väldigt glad om ni under denna hektiska månad vill följa med mig dit. Jag kommer att laga julskinka varje dag i alla dess former. Min förhoppning är att det ska bli roligt, annorlunda, klassiskt och nytt. Precis som vanligt bloggar jag med glimten i ögat. Jag överdriver, är smått ironisk och försöker att hänga upp allting på en historia.
Jag har som mål att även hinna med några inlägg här, trots allt är det ju här jag hör hemma.
Ha ett fortsatt trevligt julstök, så lovar jag att återkomma i mellandagarna med några riktigt lyxiga och smakliga förslag på nyårssupé. God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.