Löjromstoast – det enda sättet att servera den

Så här äter man löjrom kära Alexandra. Med champagne och i överflöd. Att tagga mig i ett inlägg på facebook, vid ett tillfälle där det serverats löjrom kommer jag aldrig förlåta. Att låta mig ”vara med” utan att jag ens hade en chans att få smaka. WTF! Oförlåtligt. Skaka upp den där skålen med 500gr som ni stod för för drygt ett år sedan så ska jag tänka på saken. Ni har bidragit emellanåt med både Heidseck, löjrom och flottutflykter. Gissa vad… Det räcker inte. Jag vill ha mer! Vad hände, kom ni av er när Marcus drog till Anderna och käkade fyrkantiga ägg? Det var länge sedan jag såg den där sockerkakssmetsbunken fylld till bredden med det orangea guldet. I händelse av att ni verkligen lagt av er och inte längre vet hur man gör så ställer jag gärna upp och visar er. Ha en halvdan kväll så ses vi snart. Innan dess så finner ni vägledning till hur det ska gå till nedan. Har ni inget och dricka så ska ni veta att vi njuter av en Ernest Rapeneau. Ses.

Löjromstoast – Recept 1-3 personer
2 hg löjrom från Kalix
9 runda skivor ljust bröd
1 dl gräddfil
persilja/dill
rödlök (finhackad)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.