Matbloggspriset 2015 – Karlstein

God morgon!
Jag blev tipsad om tävlingen Matbloggspriset 2015 av en vän igår då hon tog initiativet att nominera mig. Jag har vetat om tävlingen redan tidigare år, men då inte ägnat den mycket tanke. Nu tänker jag annorlunda. Så klart jag ska vara med. Om ni känner att en matblogg med mer innehåll än bara slätstrukna recept ska vinna eller att jag åtminstone är värdig en nominering, är ni mer än välkomna att göra just det – nominera mig inom kategorin folkets val. Jag skulle bli mest glad, men även lite tacksam.

Ni klickar här för att nominera. (Glöm inte att bekräfta nomineringen genom att trycka på länken i bekräftelsemailet).

Enklast är att kopiera och klistra in bloggadressen nedan:

http://karlstein.nu

matbloggspriset 2015

En kommentar Skriv kommentar

 1. Tove Lindgren skriver:

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.

  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).

  Mvh, Tove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.