Nominera mig – Matbloggspriset 2017

God förmiddag!
Nu är det återigen dags för Matbloggspriset och Folkets val. År 2015 var jag en av tio finalister och slutade då som femma. I år har jag en förhoppning om att göra det ännu lite bättre och placera mig högre. Först gäller det bara att bli nominerad. Om ni gillar det jag gör får ni därför väldigt gärna gå in på länken nedan och nominera min blogg. Det går i en handvändning och vips har ni gjort någon lite lyckligare. Bara att bli nominerad innebär en enorm sporre till att skriva och skapa ännu fler goda och galna kreationer. Nominera mig först och ge mig senare er röst så lovar jag att bjuda på fredagsdrink nästa gång vi ses. Med tilltugg!

http://matbloggspriset.se/nominera/

Tack på förhand.
/Thomas Karlstein

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.