Ost, vin och lite uterum – sluta klaga!

Här är vi!Oj oj. Turbulenta veckor med mycket skit. Man beklagar sig över att våren aldrig kommer, tycker synd om sig själv. I samma veva ser man människors liv kastas om, en fast punkt de hade kvar, har ryckts bort och man ser allt vändas upp och ner. Än en gång. Vem f-n är  jag att klaga på avsaknad av ljus eller roligare väder. Jag har allt, allt jag behöver och mer. Faktiskt. Jag har min son. Eyvind. Och precis som er son är han världens bästa. Jag har den varmaste av fruar, som med sina egenheter och egenskaper gör livet varmt och utmanande – roligt, ibland tröttsamt, men förbannat fantastiskt. Jag har inget att klaga på. Sluta klaga!
Idag blir det ingen mat. Vi dricker vin och äter ost i uterummet istället. Eyvind har fixat sin mat själv. Helt själv. Köttbullar och makaroner blev det visst. jag är stolt. Vi vuxna sitter bara och njuter av det vi har och inte har mist…

Recept 1-10 personer
Ost
Vin
Uterum och lite självömkan

9 kommentarer Skriv kommentar

 1. Nina Alun skriver:

  Ost och vin är en helt fullvärdig middag!! 🙂

 2. Thomas Karlstein skriver:

  Det visste jag ju iofs redan från början. 🙂 Middagen var dock oplanerad och osten bestod av endast fetakuber. Kurr kurr!

 3. Thomas Karlstein skriver:

  Ok, vi splittade även några basilikablad. Det är viktigt med grönt.

 4. Nina Alun skriver:

  Det blir bättre med lite halloumi stekt i peppar o lime, parmesanflarn, Castello Marquis med Maryland cookies hazelnut och kanske nån sån där jättemöglig typ som ni gillar. Jag nöjer mig med lite brie istället för det jättemögliga.. 🙂

 5. Tomas Sundin skriver:

  Sund reflektion! Vem är stekaren på bilden? 😉

 6. Thomas Karlstein skriver:

  Ingen aning, någon min fru åkte till Hawaii med?

 7. Thomas Karlstein skriver:

  Någon schtekare tydligen?!

 8. Thomas Karlstein skriver:

  Nina, du är för avancerad en onsdagskväll. Har aldrig förstått det där med att lägga tid på mat?

 9. Nina Alun skriver:

  Näe, alltså, jag var nog mer inne på en beskrivning av en fredagsmysmiddag… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.