Ost, vin och lite uterum – sluta klaga!

Här är vi!Oj oj. Turbulenta veckor med mycket skit. Man beklagar sig över att våren aldrig kommer, tycker synd om sig själv. I samma veva ser man människors liv kastas om, en fast punkt de hade kvar, har ryckts bort och man ser allt vändas upp och ner. Än en gång. Vem f-n är  jag att klaga på avsaknad av ljus eller roligare väder. Jag har allt, allt jag behöver och mer. Faktiskt. Jag har min son. Eyvind. Och precis som er son är han världens bästa. Jag har den varmaste av fruar, som med sina egenheter och egenskaper gör livet varmt och utmanande – roligt, ibland tröttsamt, men förbannat fantastiskt. Jag har inget att klaga på. Sluta klaga!
Idag blir det ingen mat. Vi dricker vin och äter ost i uterummet istället. Eyvind har fixat sin mat själv. Helt själv. Köttbullar och makaroner blev det visst. jag är stolt. Vi vuxna sitter bara och njuter av det vi har och inte har mist…

Recept 1-10 personer
Ost
Vin
Uterum och lite självömkan

9 thoughts on “Ost, vin och lite uterum – sluta klaga!

  1. Det blir bättre med lite halloumi stekt i peppar o lime, parmesanflarn, Castello Marquis med Maryland cookies hazelnut och kanske nån sån där jättemöglig typ som ni gillar. Jag nöjer mig med lite brie istället för det jättemögliga.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *