Botten is nådd – fredagsdrinken

Någon gång ibland händer det att vi vänder på saker och ting. Idag körde vi en baklängesmiddag. Det innebär att man börjar med efterrätten och jobbar sig bakåt, eller framåt? Strunt samma, mot förrätten ska man. Idag blev det ännu lite knepigare när vi började med förrätten och sedan dök direkt på efterrätten. Upp-och-ned-middag kanske det borde kallas? Kul! Vi har hittat en ny variant.

Då fredagsdrinken brukar serveras någon gång innan förrätten så förstår ni att det nu råder fullt kaos. Drinkar passar dock in lite när som. De blir sällan fel. För somliga kanske det till och med är mer naturligt att servera fredagsdrink framåt kl. 22:30 snarare än kl. 15. Jag har inga skrupler och kör på bäst som jag vill. Fler borde ta efter. Vrid och vänd på saker tills det passar. Det är min melodi. Idag blev det så här och alla är glada och nöjda. Det är otroligt behagligt att kunna leva så.

Fredagdrinken jag kör idag är en gammal klassiker som blev till efter en blöt kväll i vår första lägenhet. Förmodligen blandades det friskt utav det som fanns (kvar) hemma. Av någon anledning lyckades vi väldigt bra. Jag minns att någon pratade om att den borde heta Pink Panther. Det är dock en helt annan drink. Jag gör fortfarande denna drink när man bara vill ha något gott snabbt och de andra blir för avancerade. Jag gillar den skarpt och fick galet mycket komplimanger sist den serverades. Den är inte svår alls. Den är snudd på en grogg och innehåller bara fyra, fem ingredienser. Man behöver varken sifon eller lagrad sockerlag med diffust innehåll. Den här är ”so back to basic” och med tanke på var den blev till så kan den bara få ett namn – botten is nådd.

Fredagsdrinken är serverad. Du Petter! Dags att ses snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.