Cloud Colada – fredagsdrinken

Fredag igen! Jag knäppte med fingrarna och sedan var den här. Faktiskt. Just idag var den bara här. Har ni någon gång hamnat mitt emellan helgerna? Fastnat och inte vet åt vilket håll ni vill springa. Tillbaka till den underbara helgen innan eller framåt mot det nya,  spännade och ännu inte upplevda. Måndag, tisdag brukar jag längta tillbaka och på onsdag känns allt lite hopplöst. Jag vacklar. På torsdag vet jag att det är framåt jag vill. På fredag ställer jag mig upp och är tacksam att ännu en vecka har gått.
Den här veckan har varit lite speciell, det händer mycket roligt nu. I måndags var jag inbjuden till en exklusiv köttprovning på restaurang AG med Scan. Samtidigt fortlöper den stora tävlingen Matbloggspriset som jag inom hederskategorin ”Folkets val” är finalist i. I skrivande stund ligger jag på fjärde plats. En pallplats är inom räckhåll. Det enda jag behöver är fler röster, något jag knappt längre kan be om.
Tack alla som har delat och gillat. Några av er har tagit till oväntade knep för att pusha mig framåt, taggat folk, skickat personliga uppmaningar att rösta, mutat och hotat. Ha ha. Det senare ska ni inte ta så allvarligt. Inte hot i den bemärkelsen. Bara snälla sådana.
Tack Esther och Sofia för en strålande PR-insats. Shit, vad ni har delat och kämpat. Ibland har jag nästan skämts åt er. Ni är underbara. Tack syster Monica som raggat röster på sin egen blogg. Tack alla ni andra. På söndag stänger omröstningen. I väntan på det skakar jag en fredagsdrink. En Cloud Colada. En lite stramare och vassare variant av en Piña Colada. Trevlig helg gott folk och igen… Tack så himla mycket!

Vill man fortfarande lägga en röst och hjälpa mig framåt, gör man det genom att GILLA min bild på länken här.

Cloud Colada – recept 2 drinkar
6 cl Malibu
6 cl Plantation 20th Anniversary
1 dl krämig kokosmjölk
1 dl ananasjuice
1/2 lime (juicen pressad)

Blanda kokosmjölken helt slät med en mixer. Ha sedan ned samtliga ingrdienser i en shaker med krossad is. Skaka länge och väl. Sila upp i cocktailglas. Njut.

Cloud colada

cloud colada

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.