Queen B – fredagsdrinken

B och jag har nu äntligen bestämt oss och kommit till ro. Vi är lite som det där paret som varit kompisar i hela sina liv, men som sen äntligen inser att de faktiskt kommer att leva lyckligare som kärlekspar. Jag och B kommer att göra det så bra. Det har förstås varit lite stormigt så här i början nu innan rutinerna sitter. Jag tror det är så i de flesta nya förhållanden. Sen går man ju runt lite på tå ibland. Man vill så mycket, ibland olika och då kan det vara svårt att säga ifrån alltid. Den oförmågan var kanske den största anledningen till att vi för några veckor sedan ville så olika att jag aldrig mer ville se B. Jag ville inte säga något då, men B var så himla sur. Som så ofta är ju B fortfarande lite söt samtidigt, men det hjälpte liksom inte. Det blev snarare irriterande och gjorde saken värre. Det gick faktiskt så långt att jag lämnade B ensam med det ostädade köket och gick och lade mig. Men som sagt, nu har vi tagit det lite lugnt ett tag. Gett varandra lite frihet på helgerna och förra lördagen var till och med G&T här. Vi stormtrivdes ihop, alla fick liksom ta plats. Vi lyssnade på musik, myste lite och senare på kvällen sken verkligen B upp. Det var då jag förstod hur mina känslor verkligen har vuxit för dig B. Som det känns nu kommer vi alltid att ha varandra. Jag gillar dig!

Jag har jobbat febrilt på att lära mig gilla bourbondrinkar. Nu är vi mer än bara vänner även om förhållandet fortfarande är väldigt platonskt.

Jag tror att anledningen till att det dröjt, är att bourbon har varit synonymt med skitwhisky för mig. Jag har jämfört den med den skotska maltwhiskyn och avfärdat den, istället för att tänka att de båda kan få existera bredvid varandra. Senare har jag även fått lära mig att det finns underbar bourbon som man kan njuta som den är i en kupa. Jag tror dock att jag kommer att fortsätta att använda den i drinkar snarare än att dricka den som den är. På avecvagnen är ju konkurrensen stenhård och nykomlingar kan få det tufft till en början.

Ha en trevlig fredag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.