Toscana 2016

den

Jag vet inte vad det är med mig och flygplatser, men väl incheckad och förbi säkerhetskontrollen får jag ett sådant sjukt sug att blogga. Men hur gör man då, när man som matbloggare inte har någon mat att blogga om. Det här är ju ingen livsstilsblogg. Man beställer en öl såklart. En flygGuinness. Öl är mat. Åtminstone näringsmässigt.
Vi sitter just nu på Skavsta och efter att gårdagens irritation över flygbolaget nu lagt sig är vi snart på väg. Redan förra året fanns tankar på att hyra ett hus i Toscana, så när Eyvind ringde oss i våras och sa att han hittat ett hus vi kunde hyra, sa vi ju självklart ja. Jag tror att Eyvind, som var i maskopi med min syrra blev lite förvånad över hur lätt det var att övertala oss. Eller, han behövde inte ens. Jag såg mest det smidiga i att syrran nu ännu en gång fick agera reseledare, ha kontakt med boendet, boka flyg etc. Tack Monica, det gjorde du bra. Nu, eftersom ni redan anlänt tidigare idag, vill jag bara be er om en sak till. -Lufta Chiantin, kyl mig en birra Moretti och se till att tornskapet inte har vält innan vi kommer ned! Sätt svaj på cypresserna, se till att vårt sovrum i stenhuset är svalt, se till att det ligger badlakan vid poolen och att grillen står i ordning!
Nu blir det god mat med sena middagar och lokal dryck i en hel vecka. Jag ser fram emot det här. Nu ska det njutas som om det inte fanns en morgondag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.