My Little Pony – fredagsdrinken

En god vän och kock, även om han inte är yrkesverksam som sådan idag, sa en gång att jordgubbar och svartpeppar är en himmelsk kombination. Jag som gillar långsökta sådana gjorde slag i saken och provade så fort jag mindes igen. Utifrån hur dityrambiskt den först beskrivits förväntade jag mig paradiset. Jag fann mig knackandes på dess port. Nära nog.

Svartpeppar och jordgubbe är en förbaskat bra kombination. Uppenbarligen så bra att jag ältat den mer än ett flertal gånger genom åren. Bland annat har det blivit vaniljyoghurtsfärer med skivad jordgubbe och svartpeppar.

Det är helt enkelt dags för en drink på rött och svart. Svartpeppar och jordgubbe skulle den få heta, men My Little Pony känns mer passande.
Tack Anders för kombinationen. Ja, dityrambisk är det nya favoritordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.